Assertiviteitstraining

Assertiviteits­training

Assertiviteits­training

Geloof het of niet: Voor assertiviteit kun je zelf kiezen! Je kunt er zelfs voor kiezen hoe assertief je wilt worden. Dit klinkt misschien raar als je naar een training of coaching zoekt om te proberen alleen maar een beetje assertiever te worden? Maar het is echt waar.
Bij Kruijff en Rijntjes kun je zowel een individueel op maat gesneden traject volgen, als een training met meerdere personen. Waar bestaat dit uit?

Individuele assertiviteitscoaching
Bij individuele coaching maken we eerst een persoonlijk profiel; wie ben je, wat betekent het huidige gedrag voor je, wat is je doel en wat betekent het voor jou om assertief te kunnen zijn? Door bewustwording en te leren welke aspecten van je gedrag je kunt veranderen, leer je nieuwe vaardigheden aan. Op die manier ben je beter in staat om te reageren op assertief of kritisch gedrag van anderen. In een aantal sessies leer je beter voor jezelf op te komen, zowel op je werk als in de privé sfeer.

Assertiviteitstraining
Mis je zelfvertrouwen en vind je het lastig om jezelf neer te zetten in groepen of bij presentaties? Vind je het lastig om te reageren in gezelschap of durf je niet te reageren als iemand anders een kritische opmerking of een grapje over je maakt? Dan is onze assertiviteitstraining iets voor jou!

Onze training is voor iedereen die wil leren beter voor zichzelf op te komen.

In drie ochtenden komen onder andere de volgende punten aan de orde:

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek

Contact Form Demo