Diensten voor scheidingsprofessionals

Diensten voor scheidingsprofessionals

Diensten voor scheidingsprofessionals

Ben jij die mediator die zich niet zeker voelt in de financiële wereld van de scheiding? Dan sta je niet alleen! Er zijn veel scheidingsbegeleiders die het financiële stuk van een scheiding liever niet zelf willen doen. Het is ingewikkeld en een verkeerde afslag is zo genomen.

Kruijff en Rijntjes kunnen je helpen!

Wij bieden tegen vast tarieven losse onderdelen aan die in een scheiding van toepassing kunnen zijn, bijv. een alimentatieberekening, een vermogensopstelling, het opmaken van een convenant of genereren van een pensioenrapport.

Op verschillende manieren kunnen wij bijdragen; het is mogelijk om aan te sluiten bij de reeds lopende mediation en gezamenlijk of zelf met de partijen in gesprek te gaan. Ook kunnen de stukken worden aangeleverd, zodat jij zelf de afstemming met partijen doet.

Als professionals onder elkaar is er ruimte om te sparren en wordt er veel aandacht besteed aan het begrijpen wat er uiteindelijk op papier wordt vastgelegd voor jouw cliënten.

Het mooiste zou zijn als we een efficiënte en duurzame samenwerking kunnen ontwikkelen met als resultaat: een goed onderbouwde financiële afwikkeling van de scheiding!

Is jouw interesse gewekt en zou je hierover meer willen weten, neem dan contact met ons op!

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek

Contact Form Demo