Diensten

Diensten

Bekijk hier alle diensten die u bij ons af kunt nemen

Scheiden of uit elkaar gaan

Je kunt je scheiding vergelijken met je trouwdag. Dat nam ook veel tijd en voorbereiding. Dat was ook niet alleen eventjes een handtekening zetten.

Ouderschapsplan

Wanneer ouders uit elkaar gaan en er zijn minderjarige kinderen bij betrokken, dan zijn zij verplicht een ouderschapsplan op te stellen. 

Gezinsoverleg

Scheiden is niet niks. Om alles in goede banen te leiden is een gezinsoverleg niet geheel onbelangrijk. Ook voor de kinderen.

Alimentatieberekening of herberekening

U bent verplicht om financieel bij te dragen aan de zorgkosten van uw (minderjarige) kind(eren). De hoogte waarin u moet bijdragen wordt vastgesteld aan de hand van de volgende rekenmethode.

Arbeidsmediation

Soms lukt het niet om tot nieuwe afspraken te komen. Dan is mediation een goed middel om in goed overleg tot een voor allen acceptabele vertrekregeling te komen, zonder dat er met modder wordt gegooid.

Persoonlijke coaching - EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het helpt je om heftige emoties uit het verleden te verwerken, bijvoorbeeld bij PTSS.

Relatietherapie

Elke relatie kent natuurlijk zijn ups en downs, zeker als je wat langer bij elkaar bent. Maar als dit verder of dieper gaat of langer duurt, zit de kans erin dat je elkaar kwijtraakt in je relatie. 

Assertiviteitstraining

Je kunt er zelf voor kiezen hoe assertief je wilt worden. Dit klinkt misschien raar als je naar een training of coaching zoekt om te proberen alleen maar een beetje assertiever te worden? Maar het is echt waar.

Second opinion

Soms is een scheiding te ingewikkeld om op een redelijke wijze een besluit te kunnen nemen. En als dan je vertrouwde steun en toeverlaat degene is met wie je nu afspraken moet maken is dat niet gemakkelijk.

Diensten voor scheidingsprofessionals

Ben jij die mediator die zich niet zeker voelt in de financiële wereld van de scheiding? Dan sta je niet alleen! Er zijn veel scheidingsbegeleiders die het financiële stuk van een scheiding liever niet zelf willen doen.

Schrijf u in voor een GRATIS kennismakingsgesprek

Contact Form Demo

Lees onze laatste blogs!

Scheiden of uit elkaar gaan

Scheiding regelen via internet

Een scheiding regelen via internet klinkt aantrekkelijk; het is veelal goedkoop, je hoeft geen moeilijke gesprekken te voeren of ergens naartoe en kunt zelf bepalen

Lees verder »

De kalmte en duidelijkheid bij Kruijff en Rijntjes gaf vertrouwen. Eerlijke feedback en een grondige uitleg zorgde ervoor dat wij de juiste keuzes konden maken. Ik zou het een ander zeker aanraden!”

Integer en persoonlijk, maar doelgericht, waarbij partijen met verschillen samen worden gebracht. Individueel, grote groepen of in teams. Coaching, teambuilding, hulp bij echtscheiding, mediation… Brede kennis en warme dienstverlening!

Ik wil u beiden welgemeend danken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om ons te begeleiden naar een oplossing. Helaas heeft het niet zo ver mogen komen. Desondanks ben ik een stuk wijzer en sterker eruit gekomen.

0
Geholpen klanten
0
Beoordeeld
0
Jaar ervaring