Mediation scheiden Kruijff en Rijntjes

Einde van het jaar

[page_title]

Alle clichés zijn bij Kruijff en Rijntjes van toepassing bij het einde van dit jaar; het is omgevlogen, weer een jaar voorbij en zo weten we er nog wel een paar. Maar wat heeft het ons gebracht en wat verwachten wij van het komende jaar?

Verhalen uit het leven

Dit jaar heeft ons vele persoonlijke verhalen gebracht en er zijn situaties geweest die ons gedwongen hebben om goed na te gaan waar wij nu eigenlijk voor staan. Voor de kinderen, dat staat vast, maar ook voor redelijkheid. Dat lijkt toch het eerst verloren te gaan op het moment dat je in een conflict beland.

Eerlijk delen

Een scheiding brengt altijd een verdeling met zich mee en hoe doe je dat het meest eerlijk? Er zijn mensen bij ons geweest die dat heel goed samen kunnen en waarbij de ander nog veel gegund is. Er zijn ook mensen waarbij delen toch meer is van; ‘ik een beetje meer dan jij’.

Tevredenheid is de maatstaf

Eerlijk is ook maar betrekkelijk. Als bij ons besloten wordt dat spullen naar tevredenheid zijn verdeeld en de waarde van de spullen nog wel wat verschilt, checken wij de tevredenheid. Wanneer er bewust gekozen wordt door beide partijen en zij zijn daar tevreden over, dan zijn wij dat ook.

Laat het nieuwe jaar maar komen

Wij verwachten komend jaar nog veel afwegingen te mogen meemaken of iets al dan niet redelijk is. Die gesprekken zijn interessant en de uitkomsten veelal creatief, maar passend. Daar staan wij voor; persoonlijke benadering, met aandacht voor de kinderen, getoetst op redelijkheid. Daarmee gaan wij u weer van dienst zijn het komende jaar!

Voor nu wensen wij u hele mooie Kerstdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.
Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes