Relatietherapie Mediation scheiden Kruijff en Rijntjes

Relatieproblemen en ziekteverzuim

[page_title]

Vandaag kregen wij te horen dat een zieke medewerker voor een werkgever gemiddeld €230,00 per dag kost. Een bedrag dat kan oplopen tot wel €400,00 per dag! Daar schrokken we best van, juist omdat een groot deel van onze cliënten, mensen die problemen hebben in hun relatie, voor korte of langere tijd ‘thuis zit’.

Aanleiding

Onder andere stress, burn-out klachten en concentratieverlies zijn oorzaken voor het verzuim. Het valt immers niet mee om bij relatieproblemen of tijdens een scheidingsproces ook nog je hoofd goed bij je werk te houden.

Signaleren loont

Het loont letterlijk, om als werkgever op de hoogte te zijn, wanneer verzuim wordt veroorzaakt door relatieproblemen. Op die manier kan de juiste hulp snel worden ingeschakeld. Wij zien mensen letterlijk ziek worden van onzekerheid. Het is niet nodig dit lang te laten voortduren.

Inzicht in de situatie

Kruijff en Rijntjes biedt inzicht in de situatie, waarin de zieke medewerker zich bevindt en gaat samen de verschillende opties na. Relaties zetten wij op het juiste spoor, of dat nu als partners is of als ouders. Dat brengt rust en overzicht, wat er voor zorgt dat onze cliënten, uw medewerkers, weer goed functioneren.

Besparing op de kosten

Dit leidt uiteindelijk tot het doel; een gezonde medewerker die weer goed in zijn of haar vel zit en een besparing op de verzuimkosten van de werkgever. Bent u benieuwd wat Kruijff en Rijntjes nog meer kan betekenen voor uw bedrijf en het terugdringen van het ziekteverzuim, neem dan gerust contact met ons op.