Relatietherapie

Relatietherapie

Relatietherapie

Is relatietherapie wel iets voor ons?
Bij het sluiten van een huwelijk of aangaan van een samenleving beloof je er voor elkaar in voor- en tegenspoed te zijn. Maar als de “tegen” spoed komt, kan dit heel veel van de relatie vragen. Machteloosheid, nauwelijks of geen echte communicatie, ruzies, verdriet, seksuele problemen, zorgen om de kinderen, jezelf of de ander. De problemen kunnen zich zodanig opstapelen dat jullie relatie in zwaar weer beland.

Voel je je alleen staan?
Is de verbinding in jullie relatie ver te zoeken? Heeft liefde, acceptatie en respect plaatsgemaakt voor pijn, eenzaamheid of ruzie? Is er twijfel of jullie wel samen verder kunnen? Wil je vechten voor je relatie en een manier vinden om je weer opnieuw te verbinden? Kies dan voor relatietherapie bij een gecertificeerd relatietherapeut. Dit is niet de meest eenvoudige weg, echter jullie zouden niet de eerste zijn die door middel van relatietherapie elkaar weer terugvinden.

Kunnen wij onze relatie nog redden?
Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd ons vak en ondersteunen jullie met deze relatietherapie. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Wel samen. Dat is de kracht van de relatietherapie. Samen zijn jullie ooit begonnen aan deze relatie. Gezamenlijk kunnen jullie dit ook oplossen. Hoe moeilijk (of misschien zelfs onmogelijk) het ook lijkt er is een weg naar hernieuwde emotionele verbinding.

Dus…..is relatietherapie wel iets voor ons? Als je op zoek bent naar emotionele verbinding met je partner maar heb je geen idee hoe? Als je gemotiveerd bent om de verslechterde communicatie om te buigen naar een nieuwe verbinding? Als je er voor open staat om te onderzoeken of gebroken vertrouwen hersteld kan worden?

Als het antwoord op één of meer van bovenstaande vragen 'ja' is dan past relatietherapie ook bij jullie. De stap lijkt misschien groot. Er zijn jullie echter al veel echtparen voorgegaan in onze praktijk. En op basis van deze praktijkervaringen is de kans dat je er spijt van krijgt zeer klein.

Zien jullie er toch nog tegenop? Dat is begrijpelijk en geen enkel probleem. Maak in dat geval vooral een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we dit met elkaar bespreken. Liever eerst alleen in gesprek? Uiteraard is er ook daar een mogelijkheid voor.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek

Contact Form Demo