Tarieven

Tarieven

Kosteloos kennismaken

U wordt altijd in de gelegenheid gesteld om kosteloos te komen kennismaken. Voor een kennismaking nemen wij een half uur de tijd. Het is mogelijk om aansluitend aan te vangen met de mediation of een vervolgafspraak te plannen op een later moment. Natuurlijk mag u na de kennismaking ook afzien van een volgende afspraak.

Onze tarieven

Al onze prijzen zijn inclusief BTW!

€95

Mediation

Het tarief per uur voor mediation en daarbij behorende werkzaamheden is €78,51, excl. btw per persoon     (€95,00 incl. btw).

 

€115

Relatietherapie

Het tarief voor relatietherapie, per sessie, bedraagt €95,04 excl. btw (€115 incl. btw).

 

€150

EMDR

Het tarief voor EMDR per sessie bedraagt 123,97 excl. btw per sessie (€150 incl. btw).

 

€125

Alimentatieberekening

Het tarief voor de standaardberekening bedraagt €103,30 excl. btw per berekening. Voor ondernemers of samengestelde gezinnen bedraagt dit €161,15 excl. btw. (€195,00 incl. btw)

Persoonlijke coaching, assertiviteitstraining en loopbaanbegeleiding in overleg

Indien we een afspraak maken op een locatie, anders dan onze praktijk in Schagen of Haarlem, kan het zijn dat we reiskosten of kosten van een te huren locatie aan u doorberekenen.
Ook indien het inschakelen van derden noodzakelijk is, zullen we de kosten doorberekenen.
Dit zullen wij uiteraard van tevoren met u bespreken.

Liever een vast bedrag afspreken?  Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We kunnen dan bespreken wat er allemaal geregeld moet
worden en een passende offerte doen. We zullen dan ook de voorwaarden die
hieraan verbonden zijn samen doornemen.

Raad voor Rechtbijstand en gesubsideerde rechtsbijstand

Als u rechtsbijstand nodig heeft, maar u kunt dit niet betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Deze bijdrage in de kosten heet een toevoeging. U betaalt, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, een eigen bijdrage van 58,00 tot € 115,00 (2022) voor de gehele mediation of u wordt vrijgesteld van kosten. De gesubsidieerde rechtsbijstand is persoonlijk en kan dus ook voor één van de partijen gelden, terwijl de andere partij niet in aanmerking komt.
Gesubsidieerde mediation is er om mensen te helpen die het écht nodig hebben. De Raad kijkt bij het beoordelen van de aanvraag dus ook naar de reden waarom u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvraagt. Daarnaast wordt uw inkomen en vermogen gecontroleerd. Kijk op de website van de Raad voor meer informatie.

De kalmte en duidelijkheid bij Kruijff en Rijntjes gaf vertrouwen. Eerlijke feedback en een grondige uitleg zorgde ervoor dat wij de juiste keuzes konden maken. Ik zou het een ander zeker aanraden!”

Integer en persoonlijk, maar doelgericht, waarbij partijen met verschillen samen worden gebracht. Individueel, grote groepen of in teams. Coaching, teambuilding, hulp bij echtscheiding, mediation… Brede kennis en warme dienstverlening!

Ik wil u beiden welgemeend danken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om ons te begeleiden naar een oplossing. Helaas heeft het niet zo ver mogen komen. Desondanks ben ik een stuk wijzer en sterker eruit gekomen.

0
Geholpen klanten
0
Beoordeeld
0
Jaar ervaring

Lees onze laatste blogs!

Uit elkaar
Scheiden of uit elkaar gaan

Het juridische risico bij samenwoners

Het komt veel voor dat ik samenwoners spreek die ervan overtuigd zijn dat zij alles ‘wel goed hebben geregeld’. Echter, het juridische risico bij samenwoners

Lees verder »

Vragen? neem contact op!