Tarieven

Tarieven

Kosteloos kennismaken

U wordt altijd in de gelegenheid gesteld om kosteloos te komen kennismaken. Voor een kennismaking nemen wij een half uur de tijd. Het is mogelijk om aansluitend aan te vangen met de mediation of een vervolgafspraak te plannen op een later moment. Natuurlijk mag u na de kennismaking ook afzien van een volgende afspraak.

Tijdens de kennismaking wordt u geïnformeerd over wat wij voor u kunnen doen en kunt u uw vragen stellen. 

Onze tarieven

Mediation

Wat de mediaton kost, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In de basis wordt er een uurtarief, vermeerderd met 21% btw, in rekening gebracht. Gebruikelijk is dat u ieder de helft van het tarief betaalt, maar dat mag ook anders worden afgesproken.

Liever een vast bedrag afspreken?  Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We kunnen dan bespreken wat er allemaal geregeld moet worden en een passende offerte opmaken. We zullen dan ook de voorwaarden die hieraan verbonden zijn samen doornemen.

Voor nadere informatie omtrent de kosten in uw situatie kunt u contact met ons opnemen op de manier die u het beste past. Wij maken graag een persoonlijke offerte.

Rechtsbijstandsverzekering

Het kan zijn dat u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten. Een aantal rechtsbijstandverzekeringen vergoedt (deels) mediation bij echtscheidingen. U kunt hiernaar informeren bij uw verzekeraar.

Alimentatieberekening

De berekening van alimentatie, zowel voor de kinderen als voor de ex-partner, worden meegenomen in het mediationtraject. Heeft u alleen een alimentatieberekening nodig, of bent u al langer uit elkaar en is er behoefte aan een herberekening? Dan kunnen wij die voor u opmaken. De kosten zijn afhankelijk van uw situatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Relatietherapie, Persoonlijke coaching en EMDR

Prijzen in overleg. Indien we een afspraak maken op een locatie, anders dan onze praktijk in Schagen of Haarlem, kan het zijn dat we reiskosten of kosten van een te huren locatie aan u doorberekenen. Ook indien het inschakelen van derden noodzakelijk is, zullen we de kosten doorberekenen. Dit zullen wij uiteraard van tevoren met u bespreken.

Raad voor Rechtbijstand en gesubsideerde rechtsbijstand

Als u rechtsbijstand nodig heeft, maar u kunt dit niet betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Deze bijdrage in de kosten heet een ’toevoeging ‘. U betaalt, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, een eigen bijdrage van 58,00 tot € 115,00 (2022) voor de gehele mediation of u wordt vrijgesteld van kosten. De gesubsidieerde rechtsbijstand is persoonlijk en kan dus ook voor één van de partijen gelden, terwijl de andere partij niet in aanmerking komt.
Gesubsidieerde mediation is er om mensen te helpen die het écht nodig hebben. De Raad kijkt bij het beoordelen van de aanvraag dus ook naar de reden waarom u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvraagt. Daarnaast wordt uw inkomen en vermogen gecontroleerd. Kijk op de website van de Raad voor meer informatie.

De kalmte en duidelijkheid bij Kruijff en Rijntjes gaf vertrouwen. Eerlijke feedback en een grondige uitleg zorgde ervoor dat wij de juiste keuzes konden maken. Ik zou het een ander zeker aanraden!”

Integer en persoonlijk, maar doelgericht, waarbij partijen met verschillen samen worden gebracht. Individueel, grote groepen of in teams. Coaching, teambuilding, hulp bij echtscheiding, mediation… Brede kennis en warme dienstverlening!

Ik wil u beiden welgemeend danken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om ons te begeleiden naar een oplossing. Helaas heeft het niet zo ver mogen komen. Desondanks ben ik een stuk wijzer en sterker eruit gekomen.

0
Geholpen klanten
0
Beoordeeld
0
Jaar ervaring

Lees onze laatste blogs!

Relatietherapie

Vakantie de druppel?

Er schijnt een trend te zijn in het aantal scheidingen per periode in het jaar. De perioden waarbij de vakantie de druppel is en een

Lees verder »
Ouderschapsplan

De zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en de verdeling ligt hoogstwaarschijnlijk al ver achter jullie. Waar eerst werd gedacht dat het vooral eerlijk zou zijn om de

Lees verder »
scheidingsmelding
Scheiden of uit elkaar gaan

De Scheidingsmelding

“Echt… ik wil niet meer, ik wil scheiden…”. Dit noemen wij in ons werkgebied de Scheidingsmelding. Wanneer je de scheidingsmelding te horen krijgt, voelt het

Lees verder »

Vragen? neem contact op!

Contact Form Demo